Permulaan Pertama

Howdy!!! kita stat ngan nama dulu k.. nama sy Nur Azren Zakiah tp korang panggl yen jew udah lew.. yen asal dari negeri penyu bertelur..Ganu kita!! Umur yen secret k..(tp yen xtua lg tau)yen ada 7 org siblings..yen ni anak ke-5,Status???ermm.. yen selalu katew no comment!!!kih3..... Citew punye citew,sebenarnya yen stat berbloging ni masa skul dulu tp da bhenti lama da sebab fokus pada belajar dulu..(propaganda jew lebih..xbelajaq pown..soley..soley...kih3)

Nak citew apa lg er..ermmm.. senang2 citew, korang semua tengok sendiri law blog yen ni k.. yen akan updated lebih bayak perkongsian ngn you all... Kalu ada kekurangan yen sorry bayak2 k.. Insyaallah yen akan konsikan sebanyak yg boleh tips2 tentang dunia semasa,pasal remaja,fesyen,make up,n banyak2 lg law..

Semoga Korang Terhibur!!!!
created by:Mrs R@kusz


About Me

My photo
Marang, Terengganu, Malaysia
♥ H E L L O ♥ Howdi semua ! u all can call me yen. Yen seorang yang penyayang..(perasan!!)yen sayang ma n abah yen,sayang sibling yen, sayang my incik botak(ingin ketahui lebih lanjut??he3),sayang kawan2 yen,sayang nenek yen(atuk da xada..) :-( ,sayang mak sedara yen,sayang jiran yen,n yen sayang semua org!! kalu korang semua sudi jadi kawan yen,yen pown akan sayang korang!!!! senyum..senyum.. auwww!!tomeynyew... he3..

Search This Blog

Wednesday, 20 April 2011

Kawan




Before yen mengomel bayk2 kat cini..yen nk list dulu kawn2 yen.. tini,huda,peah,pieya,wahida,hidayah,izzati,ika,Syazwani Rusli,Dayah Hidayah,Hidayah Mamat,Nadhirah Rosli,nadhirah kecik n ramai lg law.. (kalu yen xtulis nma korg kat cni,jgn marah k.. mybie xigt law 2 kotcoz ramai sgt kawn..he3)


kawan or member.. gambar kat sebelah ni gambar yen ngn member yen.. nama si gadis ayu ni tini.. ramai org katew kitaorg kembar..hu3.. tp rasanyew muka kitaorg xsama pown.. maybie kitaorg selalu berdua,coz 2 ramai kate kitaorg kembar.. sebenarnye yen nk upload byk lg gmbr member yen yang yen syg sgt2 ni.. tp apa kan daya.. pendrive ilang la pulok!!sakit ati betol!! tp xpew.. nnti yen masukkan lg gambr2 laen k..hu3..(jgn marh shabat ku!!)

Bagi yen kwn setia sush sgt nk cari.. tp yen ni kira bertuah law sebab semua kawn2 yen baik2.. seng law yen nk mtk tolong dalm keadaan terdesak kan.. tp bagi yen kawn yg baik ialah kwn yang dapt menjadikan kawn dia 2 seorg yg baik.. pening?? cek pown pening ni..hu3.. tp seng2 citew kwn yg baik ni kwn yg menunjukkan teladan yg baik law kat sahabat2 yg laen.. ada pham skrg??hu3.. kepada semua kawn2 yen.. selamat hari sahabt sedunia!!(ada kewww????) Aku syg korg!! aku bertuah sgt dapt kwn ngn korg...MMMuah!!! hayati law lagu diatas 2 k.. khas untuk sahabat yg bergelar kawan!!

2 comments:

  1. bagus tu..semangat setia kawan yg tinggi,org mcm nila ramai org suka tp ada jgk yg org tak suka, dunia kn, mesti ada yg reject walau baik mcm mana pun..ape2 hal, teruskan niat sucimu yen..jgn jadi perempuan yg biasa2, bila time berkawan bukan main baik tp kalau ada problem sket..huh..habisla..good luck yen

    "Walaupun anda tak minat berbisnes tp mesti anda minat duit kn?"

    ReplyDelete
  2. tq apih halim... nasihat yang bernas.. isyaallah yen akan jadi seorg kawn dan baik.. ^_^

    ReplyDelete